Lees hem nu, het nieuwste ledenmagazine SAMEN!

Zelf verantwoordelijkheid nemen, met elkaar de handen ineen slaan en samen zorgen voor de beste oplossing. In leven, in wonen, maar ook in zekerheid. Bij Univé zetten wij ons in om dit gedachtengoed hoog in het vaandel te houden. Niet alleen door zekerheid te bieden, maar ook door initiatieven onder de aandacht te brengen die mensen bij elkaar brengen en die zorgen voor een betere en veiligere samenleving.

Nieuwste editie ledenmagazine SAMEN
In deze editie van ons ledenmagazine SAMEN, met als thema Wonen, vindt u dan ook verschillende verhalen over dergelijke initiatieven en over samen de handen ineen slaan. Maar er is meer. Zo geeft Helga van Leur tips over hoe u zich het beste kunt wapenen tegen al dat extra water waar we in Nederland steeds vaker mee te maken hebben. En oud-judoka Edith Bosch vertelt waarom voeding voor haar ook geluk is.
U leest dit en meer in de nieuwe editie van SAMEN.

  • Jelmar

    Stel dat met dit slechte weer mijn scooter omvalt, wordt dit dan vergoed als mijn scooter wa+ verzekerd is?

  • webteamunive

    Goedemiddag, om je aanvraag te kunnen verwerken, hebben we wat gegevens van je nodig. Zou je je postcode, huisnummer en geboortedatum willen mailen naar Webteam@unive.nl? Zodra we deze hebben ontvangen, hoor je weer van ons. Alvast bedankt! Mvg, Matijs