Breng uw stem uit voor de Univé Paludanus Publieksprijs

Wie moet er volgens u de Univé Paludanus Publieksprijs winnen? Stem op 1 van de 3 genomineerden van de Univé Paludanus Prijs. Het zorgproject met de meeste stemmen wint de Publieksprijs en ontvangt een waardecheque van € 1.000,- .

Helaas is de actieperiode afgelopen. U kunt niet meer stemmen voor de Publieksprijs.

De Univé Paludanus Publieks Prijs
Univé Paludanus Prijs

De 3 genomineerde projecten van de Univé Paludanus Prijs

GGzE – project Centralisatie Nachtzorg 2.0

De inzet van slimme technologie tijdens nachtdiensten op klinische afdelingen van GGzE  heeft onder andere gezorgd voor een hogere cliënt- en medewerkerstevredenheid, terwijl de kwaliteit van zorg gegarandeerd blijft. Het werken met een centrale nachtzorg, ondersteund met innovatieve technologie, is uniek in Nederland. Cliënten kunnen nu op een eenvoudige wijze en ongeacht het tijdstip contact leggen met het centrale nachtzorgteam. Daarnaast kunnen afdelingen beter geobserveerd worden, waardoor zo nodig sneller opgeschaald kan worden.

Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis – project Samen kiezen

Dit project focust zich op de nadrukkelijke wens om kankerpatiënten – in samenspraak met hun behandelende specialisten – een voor hen zo passend mogelijke keuze te laten maken uit de voor hen beschikbare behandelopties. Daarvoor is de ‘Keuzehulp’ ontwikkeld: een online tool die ervoor zorgt dat de patiënt beter wordt geïnformeerd en meer begrip krijgt voor zijn ziekte. De patiënt wordt met behulp van de tool volledig bij de keuze voor de voor hem of haar optimale behandeling betrokken, waarbij rekening wordt gehouden met de voorkeuren van de patiënt. Dit ervaren patiënten en behandelaars als een meerwaarde.

GGZ Delfland/DOEL – project Delft City Shuttle

Bij Delft City Shuttle zitten cliënten van GGzDelfland achter het stuur. In samenwerking met diverse partners, zoals een hotel, een camping, De Porceleyne Fles (Royal Delft) en de TU Delft, heeft GGzDelfland een circle-line door de stad opgezet. Met milieuvriendelijke elektro wagens rijden cliënten toeristen rond tussen de locaties. Voor de toeristen is dit een handige service en voor de cliënten een prachtige werkervaringsplek met goede mogelijkheden om door te stromen naar een betaalde baan.

Actievoorwaarden Univé Paludanus Publieksprijs